Merken

Pol Vloeren & Stofferingen werkt met de beste merken.

Voor iedereen dé juiste vloer!


Pol Collectie
Pol Vloeren heeft een eigen huismerk, deze collectie heeft een zeer brede en betrouwbare assortiment met een zeer aantrekkelijke prijsklasse.

Therdex

Therdex pvc vloeren zijn vrijwel allemaal Registered Embossed, dit houdt in dat er mooie hout nerven en noesten zijn toegevoegd in allerlei soorten en hoeveelheden die allemaal goed voel en zichtbaar zijn. Door hun ruime keuze uit pvc stroken, visgraat, hongaarsepunt en Weensepunt in allemaal dezelfde kleur zijn meerdere combinaties mogelijk.


Moduleo

Moduleo heeft een ruim assortiment. Dit Belgische merk heeft zowel pvc stroken, visgraat, tegels en Moods. De Moods collectie is een bijzondere die je moét zien! Moduleo heeft ook pvc voor de ruimtes waar geen dryback (plakpvc) gemonteerd kan worden maar wel hetzelfde kwaliteit geven. Dit kan met de Layred vloeren. Dit is een zwevende pvc vloer.

TFD

TFD PVC vloeren voor particulier en projectmatig gebruik.

Interfloor

De ruime keuzes in verschillende prijsklassen voor vinyl en tapijt die altijd een hoogwaardige kwaliteit heeft. Deze vinyl of tapijten zijn ook voor trappen geschikt.


mFLOR
De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming en koeling. Deze soort pvc is bijna niet van “echt hout” te onderscheiden en er zijn talloze opties door te combineren.

Belakos

Niet zomaar een vloer! Ieder mens is uniek, iedere vloer ook! Een goede vloer is de basis. Er word tenslotte op gelopen, gespeeld en gemorst. Dat moét kunnen! En, het kan!

Het kiezen van een juiste vloer vraagt om kwaliteit, om maatwerk én om persoonlijke aandacht. Dat kan met verschillende patronen zoals: rechte stroken, visgraat, Hongaarse punt en Weense punt in dezelfde kleuren. Vergeet ook de betonlook niet!

Waarom kiest u voor Pol?

  • Betrouwbaar
  • Helder advies
  • Ervaren specialist
  • Hoge kwaliteit
  • Flexibel