Pol vloeren en stofferingen

POL Vloeren & Stofferingen

“Maak van je hobby je beroep”, is wat ze zeggen. Dat is wat ik (Emiel) heb gedaan!

Wat begon als een bijbaantje naast mijn middelbare school is uitgegroeid tot een fulltimebaan. Ik werd op jonge leeftijd regelmatig op sleeptouw genomen naar verschillende klussen. Ik zit nu ruim 12 jaar in het vak en ben werkzaam geweest voor verschillende stoffeerbedrijven. In 2013 heb ik de stap genomen om voor mij zelf te beginnen als zelfstandig stoffeerder. De afwisseling in werkzaamheden, het directe contact met de klant, het totaal plaatje van A tot Z bieden en natuurlijk een tevreden klant is wat ik het leukst vind aan mijn beroep.

Ik (Jasper) hielp Emiel al langere tijd wanneer hij wat extra handen nodig had. We merkten dat dat een fijne samenwerking was en veel lol hadden in ons werk als broers waardoor het af en toe wel te sprake kwam om dit samen te gaan doen. Na nog wat gesprekken hebben we de knoop doorgehakt en een busje gekocht. Ik ben nu vanaf juli 2017 trotse mede eigenaar en zijn we verhuisd naar een mooi pand met een mooie showroom in Apeldoorn.

Hier vandaan willen wij graag mooie vloeren maken en mensen blij maken met onze vakkundigheid die wij de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. We zijn een jong en sterk groeiend bedrijf waar de tevredenheid van de klant altijd voorop staat.

U bent altijd van harte welkom bij ons in de showroom voor een kop koffie en om kennis met ons te maken.

Wij verwelkomen u graag!

Emiel Pol & Jasper Pol

Januari 2021