Wat doen wij?

POL Stofferingen

Heeft een mooie ruime showroom met een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc & laminaat. Hier ontvangen wij u alleen op afspraak. Het grote voordeel hiervan is dat er iemand van ons altijd speciaal voor u klaarstaat en u alle tijd heeft om eens rustig te kijken naar de mogelijkheden die wij allemaal hebben. 

Omdat wij al jaren zelf de vloeren leggen hebben wij alle soorten situaties al wel een keer gezien, hierdoor hebben wij voor alles altijd wel een goede oplossing of ideeën.

Wij werken alleen maar met de beste merken, zoals: Therdex, Moduleo, mFLOR, Gelasta, TFD, Interfloor, Jabo-Carpets, VivaFloors, Parador en Aachtflooring. Doordat wij zelf de vloeren leggen weten we ook ‘’wat’’ we leggen, hierdoor weten we precies welke vloer het fijnste legt, het langste mooi blijft en de mooiste naden kan maken o.a. met tapijt en vinyl.

Bij het eerste contact met u nemen we altijd rustig en duidelijk door wat er moet gebeuren om uw droom vloer te kunnen leggen, dit doen we eerst altijd op basis van tekeningen en/of foto’s van de woning. Zo kunnen wij een goede prijs indicatie geven. 

Aan het eind van uw bezoek maken wij altijd een afspraak om de woning voor exacte meters in te meten en een vloer inspectie te doen, zodat we niet voor verrassingen komen te staan!